Byggepladsskilte

Eksperter i byggepladsskilte

Dortes Skilte har over 10 års erfaring indenfor skiltning og tilbyder byggepladsskilte til din virksomhed.

Byggepladsskilte

Sidder du og mangler et skilt til din byggeplads? Så klarer vi dette for dig hos Dortes Skilte. Med mere end 10 års erfaring har vi styr på hvad der kræves for, at få det optimale byggepladsskilt. Byggepladsskilte er vigtige og et lovkrav for en byggeplads. Samtidig er det den mest optimale markedsføring for din virksomhed. Skiltet ved en byggeplads er vigtigt fordi forbikørende bemærker skiltets grafiske look. Dette er den optimale markedsføring, derfor er det vigtig at byggepladsskiltet består af høj kvalitet og moderne grafisk design. Dette klarer vi uden problemer hos Dortes Skilte. Vores mål for dit byggepladsskilt er at give dig en høj eksponering af skiltet ved byggepladsen. 

Vi laver dine byggepladsskilte til perfektion og som opfylder alle lovkrav om et byggepladsskilt. Vi udfører alle opgaver uanset opgavens størrelse og har fuldstændig styr på lovkravene for, hvilke informationer der skal fremgå på skiltet. 

Vi klarer også specialopgaver, så tøv derfor ikke med at kontakte os.

Kontakt os

Har du brug for et byggepladsskilt, så kontakt Dortes Skilte for et uforpligtende tilbud på tlf.: 20 46 86 51Du er også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelle Byggepladsskilte
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring