Bildekorationer

En bildekoration er en god reklameinvestering

Med flotte bildekorationer kan du bruge firmabilen som en rullende reklamesøjle for din virksomhed.

Hver gang bilen er i brug – eller bare holder parkeret i det offentlige – får din virksomhed eksponering, fordi der er en reklame på bilen. Med en enkelt engangsinvestering sikrer du, at dit logo og dine kontaktoplysninger ses af en masse mennesker – det giver stor og bred synlighed året rundt. Med en bilreklame skaber du genkendelighed og øger opmærksomheden på din virksomhed og dine produkter samtidig med at du sender et professionelt signal til dine kunder.

Hos Dortes Skilte har vi igennem årene udført et utal af foliedekorationer på en lang række biler. Hos os får du håndarbejde i den bedste kvalitet og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov, så vi sammen kan finde en god løsning. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om bilreklamer.

Dortes Skilte har over 10 års erfaring med med skiltearbejde. Med masser af erfaring indenfor visuel skiltning, kan du være sikker på at få et kreativt og flot resultat, lavet af en erfaren specialist. Vi kan med en bred erfaring indenfor skiltning, helt sikkert klare din opgave efter dine ønsker.

Dortes Skilte har altid tilbudt skiltning til konkurrencedygtige priser, så alle har mulighed for skiltning til en retfærdig pris, så alle kan få eksponering af deres virksomhed, uden at gå konkurs samtidig.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af de bildekorationer, vi har udført igennem årene.

  • Åbningstider - Man-tors: 9-16.30 - Fredag: 9-14​
    Dog bedst efter aftale​​

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

Professionelle Bildekorationer
i Skamlebæk

1

Dedikeret medarbejder

100%

Tilfredshedsgaranti

10+

Års erfaring