Bildekorationer

Bildekoration er en god reklameinvestering

Med flotte bildekorationer kan du bruge firmabilen som en rullende reklamesøjle for din virksomhed. Hver gang bilen er i brug – eller bare holder parkeret i det offentlige – får din virksomhed eksponering, fordi der er en reklame på bilen. Med en enkelt engangsinvestering sikrer du, at dit logo og dine kontaktoplysninger ses af en masse mennesker – det giver stor og bred synlighed året rundt. Med en bilreklame skaber du genkendelighed og øger opmærksomheden på din virksomhed og dine produkter samtidig med at du sender et professionelt signal til dine kunder.

Hos Dortes Skilte har vi igennem årene udført et utal af foliedekorationer på en lang række biler. Hos os får du håndarbejde i den bedste kvalitet og vi sætter en ære i at lytte til vores kunders ønsker og behov, så vi sammen kan finde en god løsning. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere om bilreklamer.

Dortes Skilte har over 10 års erfaring med med skiltearbejde. Med masser af erfaring indenfor visuel skiltning, kan du være sikker på at få et kreativt og flot resultat, lavet af en erfaren specialist. Vi kan med en bred erfaring indenfor skiltning, helt sikkert klare din opgave efter dine ønsker.

Dortes Skilte har altid tilbudt skiltning til konkurrencedygtige priser, så alle har mulighed for skiltning til en retfærdig pris, så alle kan få eksponering af deres virksomhed, uden at gå konkurs samtidig. Vi vejleder og monterer, så i sammen kan opnår det ønskede resultat og budskab. Lade os hjælpe dig med at få en masse eksponeringer for pengene. Hvis du ønsker at høre mere om vores priser, kan du kontakte os.

 

Bildekoration er billig markedsføring

Hos Dortes Skilte & Reklame har vi ingen faste prislister, da prisen afhænger af hvilken type af reklame, størrelse samt antallet af biler der er tale om.

Du kan i takt med, at din virksomhed vokser vælge at udvide dine bildekorationer eller vælge noget der giver endnu mere blikfang. Uanset hvad, står vi klar til at hjælpe med både små og store opgaver. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og folie af høj kvalitet. Foliet er derfor let at vedligeholde og kan nemt skiftes ud, hvis budskabet skal opdateres.

Bildekoration er meget billigere sammenlignet med andre former for markedsføring og du er samtidig synlig 24/7. Især hvis du kører mange kilometer hver dag, hvor din bilreklame bliver set af mange potentielle kunder. Desuden er det nemt, da det eneste du skal gøre er at sætte dig ind i bilen og køre. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Nedenfor kan du se et lille udpluk af nogle af de bildekorationer, vi har udført igennem årene.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelle Bildekorationer
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring