Skilte

Skilte

Hos Dortes skilte tilbyder vi alle former for skilte, i alle farver og formaet tænkeligt. Vi tilpasser altid til dine behov og ønsker. Vi har et stort sortiment af forskellige typer skilte, som kan tilpasses i form, farver og tekst. Med mange års erfaring garanterer vi vores kunder et skilt af højeste kvalitet, som er produceret af yderst professionelle medarbejdere. Vi tilbyder vores kunder et skilt, som er produceret af os, men lavet af jer selv. I udvælger selv alt fra type, størrelser og indgraveringer i skiltet. I vælger ligeledes om det er et facadeskilt, butikskilt, byggeplads skilt, æresport skilt eller festskilt, som i står og mangler. Vi er klar på, at hjælpe dig med det hele.

Hvis dette lyder som noget for dig, så tag kontakt til os i dag på 20 46 86 51. Du skal også være velkommen til, at sende os en mail på info@dortes-skilte.dk. Vi vil prøve, at besvare din henvendelse eller dine spørgsmål så hurtigt som muligt.

  Skilte efter dine behov

  Hos Dortes Skilte tilbyder vi vores kunder skilte der passer til deres behov. Vi har et stort sortiment af forskellige typer skilte, som kan tilpasses i form, farver og tekst. Vi arbejder super hårdt for, at sikre, den bedste kvalitet af vores produkter. Vi oplever en stor kundetilfredshed hos vores kunder, som er meget tilfredse med det arbejde vi udfører. Vi har været i branchen i mange år, og har derfor prøvet at løse mange forskellige opgaver. Hos Dortes Skilte arbejder vi benhårdt for, at yde en god service, fleksibilitet, og at sørge for vores produkter er af den bedste kvalitet.
  Skilte hos Dorte

  Vi har erfaring med at lave mange forskellige typer af skilte, og kan klare lige den type af skilt du mangler.

  Et udsnit af alt det vi laver:

  Lige meget hvilken type opgave du har til os, og uanset hvad opgaven involverer, så kan vi lave et skilt der dækker præcis dine behov.

  Mange års erfaring med alle typer skilte

  Vi har igennem 10 år opbygget et stort kendskab til branchen. Vi har håndteret og løst mange forskellige typer opgaver, og er klar på at hjælpe dig med at løse din. Vi tilbyder vores kunder en total-løsning som indebærer, at vi både udfører design, produktion og opsætning af dit skilt. Hos Dortes Skilte prøver vi også så vidt som muligt, at tilbyde så konkurrencedygtige priser som muligt. Vi mener, at alle skal have muligheden for, at få designet et skilt efter deres ønske til en retfærdig pris. Vi tilbyder ligeledes vores hjælp til både private kunder og erhvervskunder.

  Vi tilbyder også vores kunder muligheden for, at få en grafisk bearbejdning. På den måde sikrer vi os, at vores kunder er 100% tilfredse med produktet inden det sættes i produktion.

  Vi sikrer vores kunders tilfredshed

  Vi har igennem mange års erfaring opbygget en stor viden, og erfaring indenfor faget. På den måde sikrer vi, at vores kunder opnår fuldt tilfredshed med vores produkter. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sørger derfor for, at producerer produkter som lever op til de forventninger du som kunde har.

  Lad os hjælpe dig med dit skilt

  Står du og overvejer et mindeværdigt æresports skilt, et skilt til din virksomhed, eller noget helt tredje? Tøv ikke, og ring os op i dag på 20 46 86 51, og lad os tage en snak omkring hvilken type skilt du søger. Du er også velkommen til, at sende os en e-mail på info@dortes-skilte.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig, og besvar de spørgsmål som du må have.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelt skiltearbejde
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring