Storprint

Hos Dortes skilte arbejder vi med alle typer skilte. Dog har vi stor ekspertise og erfaring med skilte i specielt stort format. 

Storprint hos Dortes-skilte

Hos Dortes skilte har vi mere end 10 års erfaring med produktion af storprint. Vi producerer skilte i alle typer og størrelser, så du kan som kunde frit lade tankerne og ideerne få frit løb.

Vi kan printe i 4 forskellige farver, så du har muligheden for, at vælge et storprint, som passer til det du har behov for. Ligeledes printer vi skilte i små og store størrelser. Vi printer både almindelige print, og storprint på folie – papir – stof – presenning og netbanner. Vi garanterer med en ny stofformatprinter, at vi kan klare alle typer opgaver, og at det arbejde vi udfører er af bedste kvalitet.

Vi laver storprint til facadeskilte, butiksskilte og meget mere. Vi har førhen løst mange forskellige typer storprints opgaver, og vi står også klar til, at hjælpe dig med din. Hvis du har yderligere spørgsmål, så kontakt os på 20 46 86 51. Du er også velkommen til, at sende os en e-mail på info@dortes-skilte.dk, og så vil vi prøve, at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Opmåling af skilt

  Mange års erfaring med storprint

  Vi arbejder hos Dorte’s med skilte i alle typer og størrelser. Med 10 års erfaring kan vi for dig som kunde sikrer kvalitet, gode priser og grundigt udført arbejde. Så om du skal bruge et storprint til et facadeskilt, et butikskilt eller noget helt tredje, så står vi klar til at hjælpe dig bedst muligt. Vi kan printe i 4 forskellige farver, som giver dig mulighed for at udvælge efter dine behov og ønsker. Ligeledes printer vi skilte i små og store størrelser.

  Vi printer også både almindelige print, og storprint på folie – papir – stof – presenning og netbanner. Med en ny storformatprinter, sikrer vi, at vi kan klare alle typer opgaver, og at det arbejde vi udfører er af bedste kvalitet til vores kunder.

  Folie til vinduer og døre

  Billeder i storprint

  Storprint er en fantastisk måde at forvandle dine smukke fotos til store printede billeder, der holder længe. Uanset om du ønsker at fremvise dine yndlingsbilleder eller få et personligt billede på væggen, er storprint foto løsningen for dig. 

  Med storprint foto kan du få dine billeder trykt i store formater, der virkelig gør dem til midtpunktet i ethvert rum. Uanset om det er et landskabsbillede, et portræt eller et kunstværk, vil storprint give dine billeder en dybde og en detaljerigdom, der er helt utrolig.

  Når du vælger at printe et stort billede, får du muligheden for at se alle de fine detaljer og farver, som du ellers måske går glip af på mindre udskrifter.

  Tæt dialog med vores kunder

  Vi har igennem mange tilfredse kunder opbygget en plan for hvordan vi bedst muligt tilfredsstiller dig. Vi går meget op i, at have tæt dialog med vores kunder således, at vi sikrer os, at vi realiserer dit projekt efter dine ønsker.

  Vi går altid op i, at vejlede vores kunder bedst muligt, og ligeledes komme med ideer og tanker, som vi kan have. Der kan nemlig være en stor forskel på hvordan det ser ud på computeren, og hvordan det ser ud når det er færdigtrykt. Her kommer vores mange års erfaring os til gode, så vi kan rådgive dig efter vores professionelle kendskab til branchen.

  Mange års kundetilfredshed

  Vi har igennem de seneste 10 år udført mange opgaver indenfor storprint. Vi har herved opbygget en stor tillid til vores nuværende kunder, og går ligeledes efter, at skabe denne tillid til nye kunder fra start. Vi kvalitetssikrer vores arbejde, og sørger for, at de produkter vi laver er af bedste kvalitet.

  Vi sørger for, at have tæt dialog med vores kunder, og lytte til de ideer og behov som du må have. Vi er ikke bange for, at komme med vores professionelle mening. På den måde sparer vi med vores kunder, og kommer muligvis med nye ideer, som vores kunder ikke kendte i forvejen.

  Kontakt os i dag, og lad os tage en uforpligtende samtale

  Står du og mangler et storprint til din facade eller noget helt andet? Så tøv ikke, og tag kontakt til os i dag på 20 46 86 51. Ring os op, og lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov.

  Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål som du må have. Du er også velkommen til, at sende os en e-mail på info@dortes-skilte.dk. Vi vil forsøge, at besvare din mail indenfor kort tid.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelt skiltearbejde
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring