Storprint

Hos Dortes skilte arbejder vi med alle typer skilte. Dog har vi stor ekspertise og erfaring med skilte i specielt stort format. 

Eksperter i Storprint

Den voksende udvikling inden for det grafiske område og den stigende efterspørgsel efter storprint har gjort, at vi har investeret i en ny storformatprinter, der klarer alle printopgaver, hvilket giver nye muligheder for kunderne.
Vi kan printe i 4-farver, hvilket betyder et print i knivskarp kvalitet, der kan bruges til såvel små labels som store plakater.
Vi printer både almindelige print og storprint på folie – papir – stof – presenning og netbanner. 
 

Mange års erfaring med storprint

Høj kvalitet, gode priser og grundigt arbejde er blot nogle at vores spidskompetencer.
Vi har over 10 års erfaring inden for branchen, og kan med stolthed sige, at vi gennem årene, har fået mange glade kunder. Vi går op i, at udføre arbejdet grundigt og til yderst perfektion, og til din fulde tilfredsstillelse. Storprint kan anvendes til mange forskellige ting, og f.eks. kan du også bruge det både inde- og udendørs.

Hos Dorte’s Skilte, går vi meget op i høj kvalitet og sætter en ære i at udføre arbejdet til din 100% tilfredshed.
Vi går altid op i, at vejlede vores kunder, for at kunden kan få det bedste resultat. Der kan f.eks. være rigtig stor forskel på, hvordan ens billede ser ud på computeren og hvordan det ser ud i stor størrelse, når det er færdigtrykt, og her er vores erfaring et kæmpe plus.
Vores mange års erfaring gør os til eksperter inden for området, og vores ekspertrådgivning er med til, at vores kunder kan føle sig 100% sikker, ved at vælge os.

Så skal du bruge storprint til f.eks. et butiksvindue, indendørs brug eller noget helt andet, så kontakt os i dag på telefon: 20 46 86 51 eller via mail: info@dortes-skilte.dk , og få et uforpligtende tilbud på det du ønsker. Du kan også kontakte os via kontaktformularen her på siden.

Folie til vinduer og døre
opsætning af skilt
Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

Professionelt skiltearbejde
i Skamlebæk

1

Dedikeret medarbejder

100%

Tilfredshedsgaranti

10+

Års erfaring