Pyloner / Standere

Pyloner & Standere

Veldesignede pylonere eller standere er en god mulighed for, at give et professionelt indtryk, og kan være med til, at skabe ekstra værdi for din virksomhed. Hos Dortes Skilte har vi mange års erfaring med pylonere og standere til virksomheder og erhvervsdrivende. Vi vil gerne hjælpe dig med vores professionelle ekspertise således, at vi kan få afdækket de behov, som du må have. På den måde kan vi sammen skabe en unik måde, at fange opmærksomheds på til din virksomhed eller butik.

Vi producerer dem i mange højder. Du kan få nogle helt små, og du kan få pyloner, som er over 3 meter høje. Ligeledes vil du have rig mulighed for, at vælge farver, som dækker dine behov og ønsker. Du kan altså frit lade fantasien løbe fri, og skabe den pyloner eller stander, som du ønsker.

Hvis din virksomhed mangler en professionel og indbydende pyloner eller stander, så kontakt Dortes skilte. Giv os et kald på 20 46 86 51, eller skriv en mail til os på info@dortes-skilte.dk. Vi vil meget gerne hjælpe dig med, at udforme og producere en veldesignet stander eller pyloner, så du kan skabe ekstra værdi for dig og din virksomhed.

  Pyloner & Standere til din virksomhed

  Hvis du skal bruge pyloner eller standere til din virksomhed eller butik, så er du kommer til det rette sted!

  Hos Dortes Skilte har vi over 10 års erfaring med produktion og design af pyloner og standere til virksomheder og erhvervsdrivende. De er en genial måde at fange opmærksomhed til din virksomhed eller butik. Veldesignede pyloner og standere giver potentielle kunder et professionelt indtryk og kan på den måde også skabe ekstra værdi for din virksomhed.

  Pyloner og standere viser kort sagt din virksomhed frem, og virker indbydende for eventuelle kunder. De kan også tjene mere praktiske formål, i og med at de kan være informative. Og selvom det virker meget basalt, skal man virkelig ikke kimse ad effekten af højt informationsniveau. Det kan få kunderne til at interessere sig mere for din virksomhed og imødekomme eventuelt tvivl. En kreativ og veldesignet pylon eller stander, kan få din virksomhed til at skille sig ud, blive husket og skabe genkendelse i det område den befinder sig i.

  Tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og skal have produceret pyloner og/eller standere til din virksomhed.

  Pyloner højder

  Pyloner kommer i mange højder og størrelser. Det er nærmest kun fantasien og budgettet der sætter grænser. Du kan få helt små pyloner til helt store der er over 3 meter høje. Du kan typisk få specialfremstillet pyloner på bestilling, som har lige præcis de mål, som du vil have.

  Højden og størrelsen på en pylon tager afsæt i dine behov. Hvor synlig skal den være? Hvor skal den stå? Hvor meget information skal der være på? Mængden af information på dem kan variere meget, og du bestemmer helt selv, hvor meget den skal indeholde. Et godt udgangspunkt er dog som minimum at inkludere kontakt information, adresse og logo. Mængden af information på pylonen er noget af det, der har mest at sige for hvilken størrelse du skal bruge.

  Pyloner priser

  Hos Dortes Skilte tilbyder vi vores kunder de bedste og mest konkurrencedygtige priser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Prisen for pyloner og standere er dog meget varierende. Prisen kommer blandt andet an på, størrelsen af pylonen, design, mængden af tekst og information mv. Vi har altid gennemsigtige priser, og yder kyndig vejledning og rådgivning gennem hele processen. På den måde sikrer vi os at du bliver glad for det færdige resultat.

  Vi leverer udelukkende pyloner af højeste kvalitet og lang holdbarhed, så kontakt os gerne, og så udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

  Få pyloner til din virksomhed i dag

  Hos Dortes Skilte laver vi flotte pyloner, der perfekt formidler din virksomheds budskab. Vi har mange tilfredse kunder i rygsækken, og leverer altid 100% tilfredshedsgaranti. Neden for kan du se et udsnit af de flotte løsninger vi har leveret for tidligere kunder.

  Hvis du kontakter os i dag, kan vi tage en snak om, hvad dine behov er, og sammen finde ud af en løsning du der skaber værdi for din virksomhed.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelt skiltearbejde
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring