Pyloner / Standere

Pyloner & Standere

 
Har du et ønske om at din virksomhed skal stråle med professionelisme? Og vil du gerne gøre opmærksom på at her er du? Så kan du opnå dette med en pylon, eller reklame stander.
 
Hos Dorte’s Skilte har vi mange års erfaring med at lave pyloner og standere til virksomheder, og vi er klar til at lave din.
 
Pyloner gør så din virksomhed giver et godt førstehåndsindtryk.
 
Det viser din virksomhed frem som; professionel, informativ og klar til at byde dine kunder velkommen. Herudover er en pylon en god reklame søjle, da det bekræfter din virksomheds lokation. Det kan også være med til at skabe genkendelse i lokal området.
 
Det er forskelligt hvor meget information en pylon eller stander indeholder, typisk er det noget du selv bestemmer. På denne måde bestemmer du hvilke og hvor meget information pylonen skal indeholde, f.eks. telefonnummer, adresse eller logo.
 

Kontakt os i dag, og få gang i din Pyloner

 
Hos Dorte’s Skilte er vi gode til at lytte til dine behov og ramme netop det du ønsker.
 
Vi sætter en stor ære i at yde god service og fleksibilitet, og sammen kan vi få løst din skilte opgave til din 100% tilfredshed. Derfor kan du også regne med at kvalitet ikke er noget vi går på kompromis med.
 
Vi ved at dette er vigtigt da det afspejler din virksomheds profil. Mener du at vi er de rette til at løse din næste skilte opgave, så tøv ikke med at kontakte mig på telefon: 20 46 86 51 eller send en mail til: info@dortes-skilte.dk. 
 
Du kan se billeder på eksempler på forskellige pyloner og standere som vi har produceret herunder.
  • Åbningstider - Man-tors: 9-16.30 - Fredag: 9-14​
    Dog bedst efter aftale​​

Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

Professionelt skiltearbejde
i Skamlebæk

1

Dedikeret medarbejder

100%

Tilfredshedsgaranti

10+

Års erfaring