Vinduesfolie

Her kan du læse om hvilke typer vinduesfolie vi hos Dorte’s skilte tilbyder vores kunder.

Vinduesfolie fra Dortes skilte

Hos Dortes skilte sætter vi alle typer vinduesfolie op. Vi har med mange år i bagagen håndteret alle former og størrelser for vinduesfolie, så du kan få den optimale afskærmning. Vi sælger hos Dortes skilte vinduesfolien, samt opsætningen af dette.

Vores vinduesfolie kommer i et frost look, som gør det sværere, at se ind og ud igennem vinduet. Det passer med sit stilrene design ind i alle typer kontorer eller rum hvor du har brug for, at få det opsat.

Hvis du står og mangler mere privatliv, så kontakt Dortes skilte i dag. Vi vil med glæde hjælpe dig med, at sætte vinduesfolie op. Ring til os på 20 46 86 51 eller skriv en mail til os på info@dortes-skilte.dk.

Folie til vinduer og døre

  Hvordan fungerer vinduesfolie?

  Hos Dortes Skilte sætter vi alle typer vinduesfolie op. Vi kan håndtere alle former og størrelser for, at give dig den optimale afskærmning. Film på vinduer kan være en smart løsning til dig, som ønsker privatliv, afskærmning i glasmiljøer eller nedsat solstråling. Hos Dorte’s skilte tilbyder vi både vinduesfolie, samt opsætning på dit kontor eller hjemme i din bolig.

  Vores vinduesfolie kommer i et frost look, som gør det sværere, at se ind og ud igennem vinduet. Frostlooket har også et stilrent design, som gør, at det passer ind i alle typer kontorer eller hvor du må ønskes, at have det opsat. Det er helt op til dig som kunde, hvordan designet og størrelsen på foliet skal være. Vi tilpasser det efter dine behov og ønsker. Derudover er det også muligt at få vinduesfolie med mønster, så du kan få lige præcis det look som du ønsker dig.

  Vinduesfolie til alle typer opgaver

  Hos Dorte’s skilte har vi igennem mange år skabt stor kendskab til forskellige typer opgaver indenfor vinduesfolie. Det gør, at vi kan være behjælpelig for dig, og dække de behov og ønsker som du har.

  Mange års tilfredshed hos vores kunder

  Vi har igennem mange års erfaring opbygget en stor viden, og erfaring indenfor faget. På den måde sikrer vi, at vores kunder opnår fuldt tilfredshed med vores produkter. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sørger derfor for, at producerer produkter som lever op til de forventninger du som kunde har.

  Kontakt os, og lad os hjælpe dig med dit vinduesfolie

  Står du og overvejer folie på den ene eller anden måde? Ring os op i dag på 20 46 86 51, og lad os tage en snak omkring hvad og hvilken type folie du søger. Du er også velkommen til, at sende os en e-mail på info@dortes-skilte.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig, og besvar de spørgsmål som du må have.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelle fest og æresportskilte
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring