Fest og æresportskilte

Fest og æresportskilte

Hos Dortes skilte producerer vi håndlavede fest og æresport skilte efter dine behov og ønsker. Vi producerer skilte i alle former og størrelser, som gør, at du kan udvælge et unikt og personligt skilt efter eget ønske. Vi bruger forskellige materialer til, at gøre vores skilte så unikke som muligt. Vores primære materialer til fest og æresportskilte er træ og akryl. Skilte der produceres i 3mm kan indeholde alt fra tekst, datoer og figurer. Du har altså rig mulighed for, at være kreativ. I træskiltet vil det du ønsker på skiltet være graveret ned i træet. På akrylskiltet vil det være folietrykt.

Så hvis du står og mangler et skilt til enten en fest eller en æresport, så tøv ikke. Tag kontakt til os i dag på 20 46 86 51 eller skriv en mail til os på info@dortes-skilte.dk. Vi sidder klar til, at rådgive dig og besvare de spørgsmål, som du enten må have til, at realisere dit drømmeskilt.

Skilte til virksomheder

  En unik og personlig gave til særlige lejligheder

  Er tiden inde til, og finde et flot, og anderledes skilt til en fest eller en æresport? Du kender måske nogen som har bryllupsdag, eller som skal holde en stor fest. Hos Dorte’s Skilte gør vi meget ud af, at opfylde vores kunders behov og ønsker. Vi producerer håndlavede skilte i alle former, som gør skiltet unikt og personligt, og vækker stor glæde hos sin modtager. Vi giver dig muligheden for, at tilpasse dit skilt præcis, som du ønsker det. På den måde sikrer vi, at du som kunde får opfyldt præcis det ønske, som du må have.

  Æresports skilte efter dine ønsker

  Et æresport skilt er med til, at gøre din bryllupsdag perfekt. Vi tilbyder vores kunder håndlavede skilte. Hos Dorte’s Skilte giver vi dig muligheden for, at designe dit helt eget æresport skilt, Du kan altså som kunde hos os udforme det æresport skilt med den tekst, som du finder rigtigt. Det vil være med til, at skabe en uforglemmelig dag, og et godt minde. Der vil herunder også være mulighed for, at udvælge hvilken type materiale dit æresports skilt skal udformes i. Nederst på siden kan du se skilte som er malet på porcelæn, og brændt i pap/plast, og efterfølgende er belagt med folie.

  Festskilte som fuldender din fest

  Står du og mangler et sjovt skilt til din fest? Hos Dorte’s skilte gør vi det muligt for dig, at tilpasse vores skilt til præcis den lejlighed, som du søger. Om det er til en polterabend eller til en 18 års fest, eller noget helt tredje, så giver dig muligheden for, at udforme et unikt og personligt festskilt. Du vil have mulighed for, at vælge mellem forskellige materialer alt efter hvad du finder mest attraktivt. Vi håber, at vi sammen med dig kan indgå i et tæt samarbejde, så vi sammen kan realisere dit drømmeskilt.

  Kundetilfredshed er vores første prioritet

  Vi har igennem mange års erfaring opbygget en stor viden, og erfaring indenfor faget. På den måde sikrer vi, at vores kunder opnår fuldt tilfredshed med vores produkter. Vores kunders tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi sørger derfor for, at producerer produkter som lever op til de forventninger du som kunde har.

  Kontakt os, og lad os realisere dit projekt

  Står du og mangler et skilt til din særlige begivenhed? Ring os op i dag på 20 46 86 51, og lad os tage en snak omkring dine ønsker og behov. Du er også velkommen til, at sende os en e-mail på info@dortes-skilte.dk. Vi sidder klar til at rådgive dig og besvare de spørgsmål som du må have.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelle fest og æresportskilte
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring