Byggepladsskilte

Med mere end 10 års erfaring indenfor byggepladsskilte, kan Dortes Skilte tilbyde facadeskilte til din virksomhed. Vi tager dig med i hånden fra start til slut, og vejleder dig igennem hele processen. Dette gør vi, da tilfredse og glade kunder er en topprioritet hos os.

Byggepladsskilte

Mangler du og din byggeplads et nyt skilt hertil? Hos Dortes Skilte har vi med mere end 10 års erfaring varetaget mange opgaver med byggepladsskilte. Vi tilbyder byggepladsskilte af høj kvalitet, som har et look der ser professionelt og moderne ud. Vi håndterer alle typer og størrelser af opgaver, og du kan vide dig sikker på, at vi overholder alle lovkrav som der findes. Vi tilbyder altid vores kunder en grafisk visualisering inden vi sender skiltet til produktionen. På den måde kan du vide dig sikker i, at du får det skilt, som du ønsker.

Hvis i på jeres arbejdsplads står og mangler et skilt til jeres byggeplads, så tag endelig kontakt til os i dag. Vi vil hos Dortes Skilte gerne hjælpe dig og din virksomhed med jeres skilt. Ring til os på 20 46 86 51, eller skriv en mail på info@dortes-skilte.dk. Så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt hjælper med, at skabe et unikt skilt for jer.

  Byggepladsskilte i høj kvalitet, men til gode priser

  Står du på din byggeplads og mangler et skilt? Så er du kommet til det rette sted. Med over 10 års erfaring i rygsækken, har vi den rette viden og kvalifikationer til at udarbejde det optimale byggepladsskilt til dig.

  Det kræves af loven at have byggepladsskilte på en byggeplads, og de er derfor meget vigtige. På samme tid, får du også udnyttet muligheden for at markedsføre din virksomhed. Det er skiltet på byggepladsen som forbi kørende nemlig lægger mærke til, da de tiltrækkes af det grafiske look. Herved får du den bedst mulige markedsføring, derfor er det vigtigt at dit facadeskilt både er af høj kvalitet, men også fremstår moderne i udtrykket. Her hos Dortes Skilte er det en spidskompetence. At sørge for, at skiltet giver dig høj eksponering, er et mål hos os.

  De byggepladsskilte vi laver til dig, opfylder alle de krav loven har til et facadeskilt, og vi gør det til perfektion. Dette gør også at vi kan udføre alle typer og størrelser af opgaver, med alle lovkrav i orden og styr på, hvilke information der skal stå på skiltet.


  Står du med en specialopgave? Så tøv endelige ikke med at tage kontakt til os og se, hvordan vi kan hjælpe dig.

  Byggespaldsskilte til hvert behov

  Dine ønsker og behov er i centrum, hvilket også er udgangspunktet for den vejledning vores kunder modtager. De byggepladsskilte vi kreerer hos Dortes Skilte laves i holdbare materialer, med fokus på at skiltet kan holde i alt slags vejr og du får et byggepladsskilt, som er holdbart i fremtiden.
  Vi sidder klar til at hjælpe dig når du har brug for et byggepladsskilt. Du kan kontakte os og få et uforpligtende tilbud på vores telefon 20 46 86 51. Det er også muligt at udfylde vores kontaktformular og vi vil vende tilbage med en uforpligtende løsning til dig, hurtigst muligt.

  Vi syntes det er spændende, og udfordrende med specielle opgaver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du har specielle ønsker eller spørgsmål vedrørende skilteløsninger eller tryk af reklame på tøj.

  Professionelt skiltearbejde
  i Skamlebæk

  1

  Dedikeret medarbejder

  100%

  Tilfredshedsgaranti

  10+

  Års erfaring